Maak van 2024 JOUW Jaar!

Welkom bij onze workshop hypnose en systemisch werk om jouw doelen en goede voornemens in 2024 wel te bereiken!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in oude patronen en niet weet hoe je verandering kunt brengen in je leven? Of misschien heb je goede voornemens gemaakt, maar ze nooit echt volgehouden?

Onze workshop is ontworpen om je te helpen deze obstakels te overwinnen en je te helpen je doelen te bereiken. Door middel van hypnose zullen we je onderbewustzijn trainen om nieuwe gewoonten en gedachtenpatronen te omarmen die je zullen helpen je doelen te bereiken.

Systemisch werk is een krachtige methode om de onderliggende oorzaken van belemmeringen in je leven te ontdekken en op te lossen. Door het werken met familieopstellingen en andere systemische technieken, zul je in staat zijn om diepgewortelde patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Of je nu wilt afvallen, stoppen met roken, meer bewegen of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, onze workshop zal je de tools en technieken geven die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Dus waar wacht je nog op? Maak van 2024 jouw jaar en schrijf je vandaag nog in voor onze workshop hypnose en systemisch werk om jouw doelen en goede voornemens wel te bereiken!

Wanneer: 16 december 2023
Waar: Staete Vrijdaggevoel, Cuijk, https://www.vrijdaggevoel.nl/
Kosten: 79 euro, inclusief koffie/thee, water en versnaperingen

Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam