Klankschaal en Cacao ceremonie 14 maart 2024

Welkom bij de betoverende cacaoceremonie met klankschalen. Neem even de tijd om jezelf te gronden en te ontspannen. Sluit je ogen en adem diep in, laat de buitenwereld achter je en laat jezelf volledig onderdompelen in het moment.

Terwijl de geur van verse cacao je zintuigen prikkelt, nodigen we je uit om een intentie te stellen voor deze ceremonie. Wat wil je loslaten? Welke nieuwe energie wil je aantrekken? Neem een moment om je intentie helder te formuleren en deze in je hart te voelen.

Neem dan voorzichtig een slok van de warme cacao en voel hoe deze heilige drank je lichaam vult met liefde, zachtheid en helende energie. Laat de cacao je hart openen en je verbinden met je innerlijke zelf. Voel de energie door je aderen stromen en laat het je hele wezen vullen.

Terwijl de klanken van de klankschalen door de ruimte resoneren, laat je jezelf meedrijven op hun betoverende melodieën. Laat de trillingen diep in je doordringen en elk deel van je wezen omhullen. Voel hoe de klanken blokkades losmaken en energie laten stromen, waardoor ruimte ontstaat voor genezing en transformatie.

Breng je aandacht naar binnen, naar de stilte in jezelf. Luister naar de subtiele signalen die je innerlijke gids je geeft. Sta open voor inzichten, inspiratie en helende energie die zich tijdens deze ceremonie kunnen manifesteren.

Terwijl we samen in deze heilige ruimte zijn, laten we onze intenties samensmelten en creëren we een krachtig veld van liefde, genezing en transformatie. Laat de cacao en de klankschalen je begeleiden op je innerlijke reis en laat jezelf volledig onderdompelen in de magie van deze ceremonie.

Naarmate de klanken langzaam wegebben en de cacao zijn werk heeft gedaan, breng langzaam je bewustzijn terug naar het hier en nu. Neem even de tijd om diep adem te halen en voel de energie in je lichaam.

We bedanken de cacao en de klankschalen voor hun helende kracht en de verbinding die ze ons hebben gebracht. Moge de zegeningen en inzichten die we hebben ontvangen ons begeleiden op ons pad van groei en transformatie.

Met liefde en dankbaarheid sluiten we deze cacaoceremonie met klankschalen af.

Wanneer: 14 maart 2024 van 19.00– 21.00 uur
Locatie: Laura Coaching, Ven-Zelderheide https://www.lauracoaching.nl/
Kosten: 50 Euro. Dit is inclusief koffie/thee/water/versnaperingen.

Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam