Blijvend op gewicht!!!

(moeiteloos en makkelijk zonder dieet)

Hypnose voor afvallen richt zich op het veranderen van de relatie van de cliënt met eten, door middel van het aanspreken van het onderbewustzijn. Dit kan helpen om de oorzaak van het ongezonde eetpatroon aan te pakken, in plaats van alleen te focussen op het verminderen van calorie-inname.

Hypnose

Hypnose kan ook helpen bij het versterken van de motivatie en het vergroten van de zelfdiscipline van de cliënt, om gezonde keuzes te maken en vol te houden. Het kan ook helpen om de emotionele componenten van het eten, zoals stress-eetgedrag of eten uit verveling, aan te pakken.

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt in hypnose voor afvallen, zoals suggesties voor gezonde keuzes, het visualiseren van het bereiken van het gewenste gewicht, en het versterken van de zelfbeeld van de cliënt.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hypnose geen wondermiddel is en dat het succes van de behandeling afhangt van de inzet en motivatie van de cliënt. Het is ook belangrijk om te weten dat hypnose als ondersteuning kan worden gebruikt bij afvallen, in combinatie met een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding.

Afvallen met behulp van systemisch werk

is een unieke benadering waarbij de focus ligt op het onderzoeken van de onderliggende oorzaken van overgewicht in plaats van alleen maar het aanpakken van de symptomen. Systemisch werk kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in de familie- en relatiepatronen die een rol spelen bij overgewicht. Bijvoorbeeld, een cliënt die vaak eet uit verveling of na een zware dag kan worden geholpen door te onderzoeken waar deze gewoontes vandaan komen en hoe ze verbonden zijn met de relaties in het leven van de cliënt. Hierdoor kan de cliënt werken aan het veranderen van deze patronen en een gezonde levensstijl ontwikkelen.

Afvallen met behulp van zelfhypnose is een methode die gebaseerd is op het gebruik van hypnose-technieken om de gedachten en gewoonten van een persoon te veranderen om gewicht te verliezen. Deze methode kan worden gebruikt om verschillende aspecten van een persoon te beïnvloeden, zoals eetgedrag, beweging, en zelfbeeld.

Zelfhypnose

Zelfhypnose kan worden gebruikt om de focus te verleggen van het eten van ongezonde voeding naar gezonde voeding, om de drang om te snacken te verminderen, en om de motivatie te verhogen om regelmatig te bewegen. Het kan ook helpen bij het versterken van het zelfbeeld en het verminderen van stress, wat kan bijdragen aan het verminderen van emotioneel eten.

Er zijn verschillende manieren om zelfhypnose te gebruiken voor gewichtsverlies, zoals het luisteren naar opname, het volgen van een script, of het bezoeken van een hypnotherapeut. Het is belangrijk om te benadrukken dat zelfhypnose geen wondermiddel is en dat het ook vereist dat de persoon zich aan een gezonde levensstijl houdt en regelmatig beweegt. Het kan echter een nuttige aanvulling zijn op een afslankprogramma.

Afvallen met behulp van NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) kan een effectieve manier zijn om een positieve verandering in eetgewoonten en levensstijl aan te brengen. NLP is een methodiek die zich richt op het begrijpen en veranderen van de mentale processen die ons gedrag bepalen. Door middel van NLP-technieken zoals het aanpassen van taalpatronen en gedachtegangen, kan een persoon leren om bewustere keuzes te maken en zijn of haar gedrag te veranderen.

NLP kan bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van ongezonde eetpatronen, zoals het eten uit verveling of emoties. Hierdoor kan een persoon leren om deze gewoonten te vervangen door gezondere alternatieven, zoals het eten van gezonde snacks of het doen van een andere activiteit als vervanging voor eten uit verveling.

Daarnaast kan NLP ook helpen bij het veranderen van de mentale programma’s die een persoon heeft over zichzelf, zoals een gebrek aan zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld. Door het aanpassen van deze mentale programma’s, kan een persoon zich meer zelfverzekerd voelen en gemakkelijker gezonde keuzes maken.

Het is wel belangrijk te benadrukken dat afvallen met NLP of welke andere techniek ook, niet alleen gaat om het veranderen van eetgewoonten maar ook om het veranderen van de mentale programma’s en het aanleren van gezonde coping mechanismen. Het is daarom belangrijk om een begeleider te hebben die jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen en het handhaven van de veranderingen.

Goede ademhaling

Ademhaling kan een belangrijke rol spelen in het afvallen, omdat het de stofwisseling kan verhogen en stress kan verminderen. Dit kan helpen bij het verminderen van emotioneel eten en het verhogen van de energiebalans.

Ademhalingsoefeningen zoals diaphragmatische ademhaling kunnen helpen bij het activeren van de buikspieren, wat kan bijdragen aan een verhoogde stofwisseling en een betere lichaamshouding. Bovendien, door te leren hoe je ontspant tijdens ademhalingsoefeningen, kan dit helpen bij het verminderen van stress en emotioneel eten.

Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden in combinatie met ademhaling, zoals NLP, hypnose en mindfulness, om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen en een positieve levensstijl aan te moedigen.

Het is belangrijk om te onthouden dat afvallen een geleidelijk proces is en dat het belangrijk is om een gezonde en haalbare benadering te kiezen die aansluit bij de unieke behoeften en situatie van de individu. Een combinatie van ademhalingsoefeningen, gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan een effectieve benadering zijn om gewicht te verliezen op een gezonde manier.

Training grip op je gewicht door middel van hypnose, zelfhypnose, systemisch werk en ademhalingsoefeningen:

Een holistische benadering van gewichtsverlies die rekening houdt met de rol van het onderbewustzijn, emotionele en familiaire factoren, en de fysieke aspecten van het verminderen van kilo’s. Door hypnose wordt de geest van de cliënt in een ontspannen toestand gebracht, waardoor het gemakkelijker wordt om positieve veranderingen aan te brengen in eet- en leefgewoonten. Zelfhypnose kan worden geleerd, waardoor de cliënt zelf in staat is om zijn of haar onderbewustzijn te beïnvloeden. Systemisch werk kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in de familiaire en emotionele factoren die van invloed zijn op eet- en leefgewoonten. Ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het verminderen van spanningen en het versterken van het lichaam. Door deze methoden te combineren, kan de cliënt een grip krijgen op zijn of haar gewicht en een gezonder leven leiden.

“Volg onze unieke training ‘Blijvend op gewiecht (moeiteloos en makkelijk zonder dieet’ waarbij je leert afvallen met behulp van hypnose, zelfhypnose, systemisch werk en ademhalingsoefeningen. We helpen je bij het veranderen van je leefstijl en het bereiken van je gewenste gewicht. De training is geschikt voor iedereen die 3 tot 15 kilo wil afvallen en het aankomen na een dieet wil voorkomen.” Hypnose richt zich op het veranderen van de relatie van de cliënt met eten, door middel van het aanspreken van het onderbewustzijn. Dit kan helpen om de oorzaak van het ongezonde eetpatroon aan te pakken. Systemisch werk kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in de familie- en relatiepatronen die een rol spelen bij overgewicht. NLP kan een effectieve manier zijn om een positieve verandering in eetgewoonten en levensstijl aan te brengen. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze methoden geen wondermiddel zijn en dat het ook vereist dat de persoon zich aan een gezonde levensstijl houdt en regelmatig beweegt. Het kan echter een nuttige aanvulling zijn op een afslankprogramma.

Wanneer: 22 april 2023, 3 juni 2023, 24 juni 2023
Waar: Staete Vrijdaggevoel, Cuijk
Kosten voor deze 3-daage training: 749 Euro. Dit is inclusief koffie/thee/water, versnaperingen en lunch.

Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam