Hypnose en afvallen

Afvallen door hypnose?

Mensen die kampen met overgewicht volgen vaak het ene na het andere dieet, maar meestal zonder veel (blijvend) succes. Vaak komen dezelfde slechte eetgewoontes na korte tijd weer terug, waarna de kilo’s er weer aanvliegen. Veel mensen komen daarna zelfs meer aan dan dat er af is gegaan. Dit is natuurlijk erg frustrerend. Afvallen voelt daarom vaak als een strijd met jezelf. Steeds wint je gevoel het van je verstand, en daarna volgt er een gevoel van spijt, boosheid en/of verdriet. Je weet wel dat je eetpatroon niet goed is, maar het definitief verbreken blijkt keer op keer erg lastig te zijn.

Afvallen met behulp van hypnose is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je overtollige kilo’s kwijt wilt. Met behulp van hypnose afvallen is een totaal andere benadering dan alle diëten die er tegenwoordig zijn. Bij hypnose wordt er namelijk rekening gehouden met de grote invloed van het onderbewustzijn op het doen en laten van de mens. Hierdoor is afvallen met behulp van hypnose voor iedereen haalbaar en bijzonder effectief.

Stop met het gevecht – hypnose biedt een effectieve oplossing

Last hebben van slechte eetgewoontes is een probleem dat vaak onbewust gestuurd wordt. Als het afvallen niet wil lukken, is dat een signaal dat je onderbewustzijn nog op een ander spoor zit. Dit komt vaak doordat je (onbewust) last hebt van vervelende gevoelens, gedachtes en overtuigingen. Hypnose kan jou helpen om deze onbewuste belemmeringen opzij te schuiven, waardoor jij moeiteloos je streefgewicht kunt bereiken. Als je onder hypnose bent, heb je namelijk direct toegang tot je onderbewustzijn.

De oorzaak van slechte eetgewoontes

Als je niet goed in je vel zit, kan lekker en veel eten je snel oppeppen. Ongezond en/of veel eten wordt hierdoor vaak een gewoonte wanneer je je “down” voelt. Deze gewoonte zet zich dan vast in je onderbewustzijn. Dergelijke gewoontes ontstaan vaak al in je kindertijd. Als kind krijg je bijvoorbeeld een snoepje als je verdrietig bent, of pijn hebt. Het is dus niet gek dat veel mensen eten zien als iets dat troost kan bieden. Onder hypnose is het mogelijk om tot je onderbewustzijn door te dringen waardoor deze vastgeroeste denkpatronen veranderd kunnen worden. Hierdoor zul je merken dat afvallen opeens een stuk gemakkelijker gaat.

De kracht van hypnose

De bedoeling van hypnose is dat het afvallen “vanzelf” gaat. Je hoeft er niet meer constant over na te denken. Alles wat je daarnaast nog doet, zoals meer bewegen, sporten, een beter eetpatroon of een dieet zal gemakkelijk gaan, en wel blijvend helpen. Daarnaast zul je meer zelfkennis en zelfvertrouwen krijgen. Je leert bewust en onbewust anders met je gevoelens en problemen om te gaan.

Wat kun je verwachten?

Hypnose is een krachtige én vriendelijke aanpak in jezelf: je ruimt op wat je onbewust in de weg zit. Hypnose is bovendien niet mysterieus of eng. Onder hypnose gaan betekent simpelweg dat je in een toestand van rust en ontspanning komt waardoor je directe toegang krijgt tot het onderbewustzijn.

  • Je leert wat hypnose is
  • Je leert iemand anders onder hypnose brengen
  • Je leert jezelf onder hypnose brengen
  • Door in je onderbewustzijn jouw eetpatroon te veranderen zal je merken dat het gezonder gaan eten en drinken vanzelf gaat, je hoeft er niet meer over na te denken, jouw onderbewustzijn neemt het van je over.
  • Niet meer de hele dag met eten bezig te zijn.
  • Automatisch iets gezonds te pakken, mocht je ergens trek in krijgen.
  • Veel minder of geen behoefte meer te hebben aan de lekkere dingen waar je nu zo mee aan het vechten bent.
  • Iedere avond een hypnose sessie

Waarschijnlijk probeer je nu om vooral niet te denken aan chocola, chips, wijn of andere lekkere dingen. Dat is lastig want je bent er dan juist steeds mee bezig, en je probeert je onbewuste verlangen naar die lekkere dingen te onderdrukken. Dat kost energie, en uiteindelijk verliest je verstand het meestal van je gevoel.

Het zou toch fantastisch zijn wanneer je zonder er aan te denken vanzelf gezonder gaat eten en daardoor gaat afvallen.

Het werkt onbewust dus je hoeft er niet over na te denken!

Het onbewuste is sterker dan het bewuste denken; geen innerlijke strijd meer.

De kosten voor deze dag bedragen 79 Euro. Dit is inclusief koffie/thee/water, versnaperingen.

Aanmelden kan door contact met ons op te nemen via compassyourmind@gmail.com of door het onderstaande formulier in te vullen.

Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam